Kjære fregattvenner av Oslo-klassen

Vi har et sterkt ønske om å kunne legge ut bilder og tekster om alle fregattene av Oslo-klassen på vår hjemmeside. Vi mangler bilder fra fregattene KNM Oslo, KNM Bergen, KNM Trondheim og KNM Stavanger. Er det noen som sitter på interessante bilder som vi kan vise på nettsiden vår, er vi veldig interessert i å komme i kontakt med dere. Det kan være situasjonsbilder fra sjøen, eller rett og slett fra dagliglivet om bord. Bilder fra deltagelse i Stanavforlant er også av stor interesse. Vi ønsker helst digitale bilder, men kan også selvfølgelig ta i mot papirkopier for skanning. På forhånd takk!

Ønsker dere å være med å bidra til å få en interessant nettside for alle fregattene, setter vi pris på at dere bidrar med bilder og tar kontakt med:

Gunnar Eggen
Odinsvei 16
3179 Åsgårdstrand
Tlf. 95889676
Mail: gunnar.eggen@gmail.com