Arrangementer

Meny gjeldende for sesongen 2023
Vi tar imot bestilling på selskap om bord fra 17.04.23

 

Vi presenterer forre messe, kapteinens valg:

I forre messe får du et innblikk i hvor skipets øverste offiserer tok de viktige beslutningene om skipets drift. Her mottok også skipssjefen alle sine offisielle besøk og serverte middag til sine gjester. Derfor fremstår messen som en eksklusiv salong med klassisk innredning, smart kombinert for hyggelig bespisning og viktige møter. Messen har en kapasitet på 12 personer.
I forre messe har kapteinen gitt tillatelse til at du kan forsyne deg fra hans eksklusive barskap, og gjennom et samarbeid med førsteklasses leverandører på land tilbyr vår stuert med sitt eminente team av kokker alt fra små-retter og buffeter til tre retters gourmetmiddag­er. Dette serveres som seg hør og bør med både linduker og tilhørende kelnerservice.

Forre messe har plass til inntil 12 personer.

Aktre messe

Aktre messe er en intim salong med plass til 20 middagsgjester, og har beholdt sin opprinnelige stil siden skipet ble sjøsatt fra Marinens hovedverft, 8. januar 1965. Messen var et naturlig samlingspunkt for skipets lavere befal og kan serve alt fra møter til forretningslunsjer og middager. Hva med «messe-quiz» eller en trivelig pub aften – valget er ditt.

Aktre messe har plass til inntil 20 middagsgjester.

Mannskapsmessa, giv akt!:

Mannskapsmessen ligger midtskips og var et natur­lig samlingspunktet for fregattens menige besetning. Et røft preg minner oss om at vi tross alt er ombord på et krigsskip. Denne messen har en kapasitet på 40 personer.
I mannskapsmessen serveres tradisjonelle sjømannsretter som for eksempel erter, kjøtt og flesk eller smørdampet torsk, og akkurat som et mann­skap i operativ drift er stilen litt røff i mannskapsmessen. Maten serveres fra stående buffet og inntas på langbord med klappseter.
Dog vil en god middag i mannskapsmessen gi deg en helt spesiell opplevelse, samt et godt grunnlag for en lang aften ombord på Norges størs­te museumsskip.

Denne messen har en kapasitet på 40 personer.